Fuld service

360 graders service fra Wanzl

Kundeindividuelle løsninger er i fokus hos Wanzl, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde førsteklasses serviceydelser. Fra første kontakt rådgiver, planlægger, installerer, uddanner og optimerer vi helt efter dine ønsker. Attraktive aftersales-tilbud som f.eks. en fremragende reservedelsforsyning afrunder vores portefølje.

Det er naturligvis op til dig, om du vil gøre brug af enkelte ydelser eller vælge hele den fulde servicepakke.

360°
SERVICE

Planlægning
Installation
Uddannelse
Aftersales
Skræddersyet til dine behov

Omfattende projektplanlægning

Om et projekt bliver vellykket, afhænger ofte af udførlig rådgivning allerede inden starten – og af omfattende planlægning. Hvert projekt er unikt, og derfor bruger vores eksperter allerede fra starten meget tid på at drøfte alle detaljerne.

Så snart alle basisinformationer er til stede, analyserer, beregner og afdækker vi individuelle, tekniske krav til projektet. Endelig varetager vi byggeledelsen samt projektstyringen for dig, og vi koordinerer monteringen.

Vi udarbejder CAD-tegninger, forretnings- og kabelplaner i henhold til dine angivelser og udarbejder på dette grundlag et tidsmæssigt præcist projektforløb. På den måde kan vi også udføre større udrulninger gnidningsløst, ressourcebesparende og rettidigt.

Efter ønske udvikler vi behovsorienterede, bæredygtige servicekoncepter. I den forbindelse samarbejder Wanzl udelukkende med specialiserede partnerfirmaer.

Eksperter på fabrikken

Professionel installation

Installation og idriftsættelse af produkterne må kun udføres af autoriseret, specifikt kvalificeret fagpersonale fra Wanzl. På den måde sikrer vi, at alle lov- og myndighedsbestemmelser overholdes, samt optimal funktionsdygtighed.

Ud over håndteringen af Wanzls produkter overtager vi også installationen af produkter fra andre producenter. Derudover er tilslutning og integration med eksisterende IT-systemer også en del af vores ydelsesportefølje. Relevant uddannede medarbejdere er involveret i hele monterings- og installationsprocessen, så du også er juridisk sikret.

De indledende flow- og ressourceplaner muliggør en problemfri og planmæssig montering. Eftermonteringer, moderniseringer eller ombygninger klarer vi med Wanzls velkendte, faglige dygtighed.

Vi deler gerne ud af vores viden

Fagligt korrekt uddannelse varetaget af vores eksperter

Vores eksperter giver dig en faglig og praktisk vejledning, så du snart kommer til at mestre anvendelsen af vores produkter. Vi hjælper dig naturligvis også med at idriftsætte vores enheder og systemer.

Og i hele produkternes levetid står Wanzl altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Vi tilbyder kurser, der varetages af vores topuddannede servicepersonale, fordi vi har brug for, at du får fuldt udbytte af vores produkter.

Hvis der skulle opstå skader, er vores team altid klar til at hjælpe med at udarbejde den nødvendige dokumentation til forsikringen.

On-Top-ydelser

Omfattende aftersales-service

Kommunikationen med vores kunder fortsætter efter behov, også efter projektet er afsluttet med succes. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning i forbindelse med alle aspekter af vores produkter og ydelser.

Uanset om det er via helpdesk eller personligt hos dig, rådgiver og hjælper vi dig, alt efter hvilken type støtte du har brug for eller foretrækker.

Vores aftersales-program omfatter følgende ydelser:

Vores eksperter står gratis til rådighed pr. telefon og e-mail i vores åbningstider via service-hotlinen. Hvis problemet ikke kan løses telefonisk eller ved softwaresystemer via fjernservice, sender vi kvalificerede servicepartnere ud til dig.

Hvis der er behov for reservedele, hjælper vi dig med at vælge og bestille via kataloget. Levering er standard- eller ekspreslevering. Høj systemtilgængelighed muliggøres af vores store udvalg af reservedele – med originale komponenter fra Wanzl eller dele fra eksterne leverandører.

Efter ønske foretages monteringen af vores eksperter, som altid befinder sig tæt på vores kunder som en del af vores tætte og internationale servicenetværk.

Vi hjælper dig også med vedligeholdelse af dit udstyr. Derved sikres produkternes værdibevarelse og funktionsdygtighed, og driftsafbrydelser reduceres.

Det komplette servicetilbud fra Wanzl omfatter også All-in-Leasing-tilbuddet. Når brugstiden er udløbet, tager vi gerne produkterne tilbage igen eller leverer nye modeller til dig. Vores øvrige ydelser omfatter forebyggende serviceydelser samt mulighed for forlængelse af garantien.

Inden for rammerne af en serviceaftale opretter vi individuelle serviceaftaler (SLA) med definerede betingelser. Inden for de produktområder, der er relevante for dig, vælger du de foretrukne serviceydelser på forskellige niveauer. Hvis du har spørgsmål til de ydelser, der er inkluderet i en serviceaftale, er du velkommen til at kontakte eksperterne hos Wanzl!