Butiksformater

Megatrends

Forandringer i detailhandelen har altid været drevet af teknologiske og samfundsmæssige forandringer. Vi har fulgt handelen fra salg ved disken til selvbetjening.

Med megatrends i sigte kan vi se den næste store bølge af forandringer i detailhandlen og har sat kursen mod dem. Hvad betyder det for detailhandlen?

Mobilitet

Interview med Theresa Schleicher
» Når vi ser os omkring på gaderne i dag, er der især én ting, der skiller sig ud: Vores forståelse af mobilitet har ændret sig meget i de seneste år. «

Community Retail

Interview med Andreas Steinle
» I fremtiden vil den lokale forhandler sælge én ting frem for alt: En følelse af naboskab. «

Forbindelser

Interview med Theresa Schleicher
» Med fremkomsten af nye teknologier står detailhandelen over for nye udfordringer, som betyder meget mere end spørgsmålet om, hvorvidt man skal være stationær eller online. «

Gastro Retail

Interview med Andreas Steinle
» Når vi ser på detailhandlens fremtid, har det gastronomiske udbud i stigende grad en strategisk betydning. «

Local Retail

Interview med Theresa Schleicher
» Regionalitet og personlige relationer spiller en stadig større rolle i vores globale, forbundne verden. «

Neoøkologi

Interview med Andreas Steinle
» Klimaændringerne er ikke en kun teori; de er ved at ske for øjnene af os. «

Butiksformater

Kundeadfærden ændrer sig. Kunden skifter frem og tilbage mellem salgskanalerne afhængigt af situationen og stadiet i købsprocessen. Salgskanalerne kan til dels ikke længere afgrænses. Svaret er: Kundefokus.

Du sætter dine kunder, deres behov og deres indkøbsrejse i centrum for alt, hvad du gør. Succesfulde butikskoncepter er helt afstemt til denne købsadfærd og opfylder således optimalt kundens behov. Det kræver et konsekvent perspektivskifte.